Uživatel

Moji psi

Klikněte na Můj profil. Na vašem profilu je vypsán seznam vašich výkonnostních knížek spolu se psi, které si lze rozkliknout a podívat se na jejich detail. Na detailu psa zjistíte s kým dalším má výkonnostní knížku. Zjistíte kam je přihlášen, jeho výsledky. A můžete si zobrazit jeho podrobnosti. Upravovat detaily psa může pouze admin.

Moje Výkonnostní knížky

Klikněte na Můj profil. Na vašem profilu je vypsán seznam vašich výkonnostních knížek, které si lze rozkliknout a podívat se na jejich detail. Na detailu uvidíte s jakým psem tuto výkonnostní knížku máte, kam jste spolu přihlášeni a svoje dosavadní výsledky.

Žádost o novou výkonnostní knížku

O výkonnostní knížku můžete zažádat s novým psem, nebo se psem který již je v databázi zaveden u jiného majitele. Po odeslání žádosti musíte počkat na schválení VK adminem. Po schválení se výkonnostní knížka obejeví na vašem profilu.

S novým psem

  1. Kliknout na Můj profil, nebo na Žádosti
  2. Kliknout na Nový pes
  3. Vyplnit formulář
  4. Kliknout na Zažádat o novou výkonnostní knížku

S existujícím psem

  1. Kliknout na Můj profil, nebo na Žádosti
  2. Kliknout na Vybrat psa
  3. Vybrat psa ze seznamu
  4. Kliknout na Zažádat o výkonnostní knížku

Smazání žádosti

  1. Kliknout na Žádosti
  2. Kliknout na tlačítko Smazat u žádosti kterou chcete smazat

Moje přihlášky a výsledky

Klikněte na Můj profil. Na vašem profilu je vypsán seznam všech vašich přihlášek a vašich výsledků se všemi psy, se kterými máte výkonnostní knížku.

Akce

Přihlášení na akci

  1. Kliknout na Kalendář akcí
  2. Kliknout na název akce
  3. U třídy, do které se chcete přihlásit, klikněte na tlačítko přihlásit se do této třídy a ze seznamu vyberte výkonnostní průkaz, se kterým se chcete přihlásit
  1. Kliknout na Kalendář akcí
  2. Kliknout na název akce
  3. U třídy, do které chcete někoho přihlásit, klikněte na tlačítko přihlásit uživatele do této třídy a ze seznamu vyberte výkonnostní průkaz, který chcete přihlásit

Odhlášení z akce

  1. Kliknout na Kalendář akcí
  2. Kliknout na název akce
  3. Kliknout na zrušit potvrzení (pokud je potvrzená)
  4. Kliknout na přihlášku
  5. Kliknout na tlačítko odhlásit